Derék Asszony

Derék Asszony

Nevess magadon, Isten is megsegít

Bemutatkozás

Keresztény vagyok. Nem azért, mert mások döntöttek így, hanem azért, mert megismertem Jézust és a Vele való találkozás megváltoztatta az életem. A cél, hogy Vele legyek mindig, mindenben, mindenhol, örökre.

Feleség vagyok. Egy férfi felesége, aki mindig megnevettet, akihez jó kötődni, akit lehet tisztelni, akivel mindig jó lenni, akinek a defektusai pontosan illenek az enyémhez, aki borzasztóan tud idegesíteni, akivel a leghangosabbakat tudok kiabálni, és aki ezért a legrövidebb idő alatt tud megbocsátani. Lelkipásztor, így én lelkipásztor-feleség, ami jóhiszeműséget és elvárásokat is támaszt az emberekben felém.

Anya vagyok. 2 icipici lány (4 éves, 2,5 éves) édesanyja, aki nem érti a mosolygós, kiegyensúlyozott, gyermekeivel együtt pihengető képeket a kismama magazinokban, viszont aki nagyon szereti a lányait és próbál minduntalan fejlődni annak érdekében, hogy nekik több muníciót adhassak az életben.

Szociológus vagyok, majd lelkigondozást végeztem a teológián, ami belépő volt arra, hogy azt tanulhassam, ami az álmom volt: a családterápiát.

Gulyás Rita vagyok, 40 éves, pont olyan, mint mindenki más: épülök, szépülök, vívódok, bukok és felállok, vagy épp csak feltérdelek. Blogom célja, hogy lerántsam a leplet arról, hogy egy lelkipásztor feleségeként, 2 lány anyjaként, leendő családterapeutaként hogyan élem az életem, milyen örömeim és bukkanóim vannak, hogyan válok majd egyszer derék asszonnyá, illetve, hogy bemutassam a megküzdési stratégiáimat, amelyek közül az egyik legfontosabb: Nevess magadon, Isten is megsegít!