Uncategorized

szombat délután

elmentünk a gyerekekkel anyukámékhoz. Most szerencsére egy normális buszsofőrt fogtunk ki, így nem kellett magyarázkodnom. Első szóra adta a két 90%os jegyet, így kemény 60 forintért jutottunk ki Felsőörsre. 

Finom uzsonnát kaptunk, majd a lányok kergetőztek a ház körül Gusztival. Apukám már elindult Alsóörsre, egy gyors kávé meg néhány fotó után követtük őt. Anyu körbevezetett Alsóörsön, most már tényleg megtanulom, merre kell majd hozzájuk menni, tényleg nem lesznek messze a buszmegállótól. Az építkezés látványosan felgyorsult a legutóbbi látogatásunk óta, a lányok teljesen oda voltak a piros cseréptetőért. Nekem fel kellett másznom a keskeny létrán az emeletre, amitől eléggé rettegtem, de az onnan elém táruló látvány kárpótolt. Tök jól lehet látni a Balcsi. Ennek örömére ott is hagytuk aput, hadd festegesse a gerendákat, és átgurultunk a strandra. Korai vacsoránkat megettük a pékség teraszán, majd kisétáltunk a partra. Voltak fürdőzők is, de főleg sétálók, kisgyerekesek a játszótéren. Persze muszáj volt a lábunkat belelógatni a vízbe:) ezzel ünnepeltük a vénasszonyok nyarát.

Amíg anyu terelgette a gyerekeket a játszótéren, sikerült befejeznem a színes kulacstartóm horgolását. Ha meglesz a bélése, akkor arról is posztolok majd. 

Indián Nyár

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.