Egyéb

retro cape

már egy ideje dolgoztam ezen a mintán, a fő munka az volt vele, hogy a japán leírást értelmezzem. Elküldtem egy Kínában élő ismerősömnek, mert emlékeztem, hogy korábban egy japán cégnél dolgozott, és most is egy multikulti társaságban van, de a japán tanítványa pont betegeskedett akkor, mással meg nem tudta lefordíttatni.A neten kutakodtam tovább és megtaláltam különböző angol leírásokat, valamint a japán oldalon is sikerült a segítő videókat lejátszanom.

Eredetileg egy kis barátnőmnek szerettem volna elkészíteni a kendőt, de aztán nem találtam neki való fonalat, ugyanakkor bevásároltam egy csomó fekete vastag akrilt a turiban, hirtelen felindulásból, és persze valahol tudatalatt a rossz előérzetem miatt figyeltem fel rá.

Úgyhogy végül május elején két álmatlan éjszaka alatt készült el feketében a retro cape, és anyósom temetésén hordtam először.

utána kicsit még átdolgoztam, vettem még hozzá fonalat és megcsináltam a szegélyt rendesen, variálok a gombokkal/ sáltűvel, még mindig nincs meg a végleges formája igazából.

De lassan újra itt az ősz, akkor elő fog kerülni, és kitalálom, hogy tetszene magamon a legjobban.

 

A meglátott minta:

retro_cape

 

Próbálkozásaim:

 

 

13981672222081399622501013

 

(Projektjeim között)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.