Egyéb · horgolás · kézimunka · kötés

O BAG kötött horgolt gallér megrendelés menete

Kedves Érdeklődő,

köszönöm a megkeresést, itt végigolvashatod, hogy nálam milyen gallérok közül lehet választani, illetve hogy zajlik a megrendelés folyamata.

Eredeti O’bag MINI és CLASSIC táskákra vállalok kézzel kötött illetve horgolt gallért.

Minták MINIRE:

  • rövid passzés sima  – ezt bármelyik oldalával felrakhatod a táskára, és kifordítva is használható, mindkét oldala jól mutat
  • fonott mintás – ez is teljesen szimmetrikus, bármelyik oldala lehet fent vagy lent, de csak a színe oldalával kifelé mutat jól:)
  • horgolt csipkemintás – szintén szimmetrikus, felismerhető a színe oldala, és attól függően, hogy milyen irányban teszed fel a táskádra, virág- vagy levél-mintás:)

CLASSIC táskára:

– fonottmintás, mint feljebb a mininél

Minden gallérba négy  gomblyukat készítek, hogy könnyedén, kényelmesen és teljesen szimmetrikusan fel lehessen rakni a táskára. Mivel a táska mindkét oldalán rögzíthető, szépen kifekszik és használat közben sem mozog el. Érdemes belsővel, vagy szilikon alátéttel együtt használni, hogy a tekerő kupakja ne kapjon bele a hurkolt anyagba és ne húzza ki a szálat. Így hosszabbítható a gallér élettartama.

Színek:

nagyrészt Schachenmayr Bravo fonallal dolgozom, alább meg lehet tekinteni a színskálát, ebből elég széles választékot tartanak a helyi kedvenc kisboltomban, úgyhogy hamar be tudom szerezni.Kiváló minőségű akrilfonal, ami jól tartja rugalmasságát és könnyen kezelhető.

SZÍNMINTÁK online

A gallért mini táskára 4900,- Ft classicra 5900,- Ft + postaköltség áron vállalom, pufi borítékban tudom küldeni, hogy ne sérüljön.

Ajánlott levélként, postán maradóra 565,- Ft a postaköltség, esetleg tudom még foxpost csomag automatába küldeni 399,- Ft-ért.

A rendelés menete:

A minta, szín és darabszám egyeztetése után tudok nyilatkozni, hogy milyen határidővel tudom vállalni a megrendelést, és 1000,- ft/gallér előleg utalás beérkezése után szerzem be a fonalat, majd állok neki a munkának. Jelentkezem, ahogy haladok, postázás előtt képet szoktam küldeni, és ha beérkezik a megrendelés hiányzó összege is a számlámra, akkor küldöm a csomagot.

Mindig izgatottan várom a visszajelzéseket, a további fejlődésemhez szívesen veszem a későbbi tapasztalatok megosztását, kritikákat, és hálásan köszönöm a továbbajánlást.💝

Egyéni kérésekre nyitott vagyok, keress meg bátran, mert ha van kapacitásom, akkor szívesen kísérletezem új dolgokkal!🎁👜

Ha megfelelnek a feltételek, vagy van még kérdésed, akkor folytathatjuk a beszélgetést a Facebook Messengeren, vagy írjál nekem a mankus@derekasszony.hu email címre!❤

Üdvözlettel: Farkas Manka

facebook.com/derekasszony

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.