Egyéb

virágom

az új lakásunkban van erkélyünk, így alig vártam, hogy kertészkedhessem. összevásároltam a gyerekekkel mindenféle magokat, mivel ők lelkesen segédkeztek, kicsit kaotikusra sikerült, több virág teljesen ismeretlen volt számomra.

De az igazi káosz ezután jött, amikor elültettük őket. Volt, amelyik gyerek a zacskók kibontását élvezte a legjobban, és volt, aki a magokkal kezdett játszani. A legnagyobb elkészítette az információs táblácskákat, de nem a virágok nevével, hanem hogy ki szórta a cserépbe😂 nagyon testvéries😎

Aztán hiába vártuk, hogy kinőjenek, semmi nem történt, illetve az a néhány hajtás, ami előbújt, kis idő múlva elfonnyadt és lehanyatlott.

El voltam keseredve, aztán elkezdtem összeöntögetni a cserepek tartalmát, a piacon vett palánták kerültek az újrahasznosított virágföldbe.

Aztán a maradék helyekre odaöntögettük a maradék magokat. Közben a színes csomagolórészek, ahol a virág neve is fel van tüntetve, szintén gyerekkezek áldozata lett.

Úgyhogy most itt van ez a kis túlélő, egyszem szál, cuki nyíladozó illatos virágocskákkal, és nem emlékszem, hogy hívják….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.